ERICA

Mitt nya liv som sambo och mer därtill :)

28 september

Kategori: Allmänt

Hallå dunderförkylning. Min älskade lilla Nemo gav nog moster lite baciller i allt pussandes i tisdags , men det var det värt :) Imorgon ska vi åka till byn och träffa familj och vänner ❤️ Jag är ju ledig och då får jag ta vara på tiden så gott jag kan !

Har jobbat kväll idag och tur att det var lugna gatan när man inte är piggelin. Hann köpa skor idag också och Martin blev några skjortor rikare. Nu måste jag fasiken hålla i pengarna (Tyst STELLA, jag vet att jag handlar :P) ;)

Nu ska jag njuta av ensamheten då karln är ute och leker med vänner :) Gonatt

Ny Jacka

Kategori: Allmänt

Idag var jag på shoppingtur med Liza :) Gick på jackjakt , i sista butiken hittade jag en superskön jacka. Den kommer blir jättebra på förskolan för den är enkel och vädertålig. Nedsatt 600:-, awesome :)

Köpte även två cult-krukor också :) Sedan köpte jag nästan inget mer, sparar mig till Ullared :D



Ny hobby

Kategori: Allmänt

Igår va jag på syjunta, men eftersom jag varken är händig eller speciellt tålmodig så tänker jag inte ge mig på att lära mig sticka/virka som de andra brudarna. Jag tog därför med mig min bytta med pärlor och la pärlplattor istället. Jag kan säga att jag har hittat en ny hobby :)

Jag har ju ett intresse för ugglor, så självklart gjorde jag en uggla i fina färger. Sedan letade jag runt efter inspiration och hittade en blixten mcqueen bil som jag föll för. Eftersom det fanns tid över så blev det en uggla till :)

Nu ska jag börja köpa in massa pärlor i olika former och jag lär nyttja mitt strykjärn för en gång skull. Kan det inte bli den 15 oktober snart ?! Ge mig Ulla :)



Rensning

Kategori: Allmänt

Idag har jag rensat ännu mer bland pryttlar i hemmet. Dom kommer bli som nya nästa gång jag packar upp dom :)

Jag har rensat för att det är en inbokad tripp till Ullared med mina studentvänner i oktober :) Då är det mycket möjligt att det slinker ner en pryttel eller två ;) 

Idag kommer lillasyster med barn och hälsar på :) Senare ikväll ska jag på syjunta, men eftersom jag inte kan sy och vara riktig kvinna så har jag införskaffat mig pärlor :D Kul att komma iväg och umgås samtidigt som man får vara lite kreativ.




23 Augusti

Kategori: Allmänt

Idag börjar en ny kurs, snabba puckar :) Skippade introt för vårt hem ser ut som ett bombnedslag. Det blir så när ingen av oss spenderar tid i hemmet :P 

Denna vecka är det endast 12 timmars jobb för min del om inget annat dyker upp. Skönt :) förra veckan jobbade jag 37 timmar. Ganska tufft då jag skrev en essä som jag med högsta sannolikhet kommer få tillbaka. 

Pratade även med min praktik idag, verkar bli ytterligare en kanonplats :) Jag älskar min gamla praktik , har fortfarande bra kontakt med dom. Ska jobba en vecka där i december också :) Det går bra nu !

Nytt in - rensning

Kategori: Inredning


Idag tog min älskade karl med mig till Linköping för lite shopping. Fick äntligen gå i makaroom-butiken. Köpte nya cult som jag kan byta lite med också :) Hittade även en uggletermometer och en duk på rean. Awesome. Köpte även två ljuslyktor på Indiska, blev nästan gratis ;) (Wrapp). Sedan bunkrade jag upp med värmeljus från Ikea inför hösten som har infunnit sig. Eftersom jag har köpt rätt mycket inredning på senaste tiden så har jag faktiskt börjat rensa undan på saker och ska packa ner i en kartong för att spara till senare när jag tröttnat på den nuvarande inredningen !




Fågelbur

Kategori: Inredning

Idag fick vi äntligen upp vår lilla fågelbur :) Jag kunde inte bli mer nöjd ! :D



Tillbaka i Sverige

Kategori: Allmänt

Idag hann vi bara med Buckingham palace och mat innan vi fick bege oss tillbaka till hotellet för att åka till flygplatsen. Det har varit en toppenresa, men som dom säger, borta bra men hemma bäst :) ❤

Dock var jag inte jättenöjd med hemresan då vi va typ sist till gaten och vi blev utspridda. Väskan hamnade i mitten och jag längst bak vid toaletten. Yohooo ;) Jag är inte så stort fan av Ryan Air efter denna resa då det var ganska hårda landningar och otrevlig personal. Allt kan ju inte vara tipp topp. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och essäskrivande, samt en jäkla massa jobb.



Del 3 London

Kategori: Allmänt

 Idag är det dags för hemfärd. Känner mig ganska mätt på London nu, vi hann med mycket igår. Idag ska vi titta på Buckingham palace och sedan bege oss mot flygplatsen :)

Min kropp ömmar rejält och jag ska ta ett ordentligt bad när jag kommer hem.

Här kommer lite bilder från gårdagen :






Heldag i London

Kategori: Allmänt


Nu har jag äntligen fått andas in London. Brittiska museet och vaxmuseet + Oxford street hann vi med idag. Köpte nya skor för jag plaskar i mina egna just nu, dom får nog ge upp här tror jag, fast det är mina favoriter :(

Vi avslutade kvällen på Angus steakhouse och jag och svärmor dela på en flarra vin, gott. Men jäklar, det känns att man inte dricker allt för ofta längre. Dock skönt att känna att man kan unna sig på semestern :) 





Martin har tagit mycket finare bilder idag  med sin proffskamera. Därför blir det mycket uppdatering när vi kommer hem :)

Gokväll på er där hemma ❤

London

Kategori: Allmänt

Igår lyfte vi från Sverige 20.30 och landade i England vid strax innan 10 lokal tid. Vi ligger ju 1 timme efter er där hemma. Jag fick vara med om den hårdaste landningen hittills iaf, fy fasiken, men jag överlevde :)

Vi va bra hungriga när vi kom fram så det fick bli en macka runt hörnet av hotellet på subway. Kvällen/natten avrundades på hotellets pub med en cider där dom i princip kastade ut oss direkt när dom stångde och erbjöd oss att ta med drickan i plastmuggar :O 


Det är bra häftigt här i London med alla röda bussar som åker omkring. Imorse tog jag lite kort på utsikten och vårat rum eftersom jag va uppe lite tidigare än tänkt. Här kommer bilder :








Det är ganska konstigt att dom har separerat toan och handfat/badkar från varandra i detta land :P

Nu ska jag äta brakfrukost och se om dom andra ska hänka på. Fler uppdateringar kommer då det är gratis wi-fi i hotellets lobby :)

Good bye for now.

12 september

Kategori: Allmänt

Nu är vi påväg mot flygplatsen :) Kl 20.30 lyfter vi så det blir inte mycket med den här dagen. Imorgon ska vi gå på vaxmuseet, det ser jag fram emot.

Jag har fått bukt på förkylningen så jag hoppas det inte blir värre nu. 

Hejdå Sverige :)

Mio

Kategori: Allmänt

Idag mötte jag upp Liza på Mio och jag fyndade lite :) Jag har länge letat efter tunna slungor med blad på för att piffa till lite och hittade det på mio äntligen. Hittade även en hängare för ynka 17 kr på rean, hela kalaset gick på 30 kr. Awesome! 



8 september

Kategori: Allmänt

Kul att blogg.se har uppdaterat sin app :) Den är mycket fräschare nu och det blir lite roligare att skriva. 

Jag har jobbat klart min grishelg och imorgon kommer min älskade sambo äntligen hem ❤ . Det har gått bra idag och det bästa på dagen var när ett barn skrek efter en tant "har du sett sexlingar någon gång" när jag promenerade med 6 barn till affären för att köpa ägg. Kidsen är bara för underbara, även om man blir bra trött på dom ibland.

Jag fick även ett roligt sms av syster som skickade bild på min försenade present från Ullared , jag vill med åka dit! Dom har mycket pryttlar i min smak :) Nej nu måste jag sova ett par timmar för att jag ska orka en heldag i skolan imorgon. Jag längtar till onsdag för då får jag sovmorgon :D GONATT




7 september

Kategori: Allmänt


En trött tjej som precis gjort 17 utav 33 timmar. Underbar dag som har tillbringats i stort sett hela dagen ute :) Blir att bara åka hem , duscha och mata mina inneboende och sedan sova. Hello NO lifer ;) Men jäklar vad cash det blir! Det behövs verkligen och än så länge går det toppen med det sänkta CSN-lånet.

Saknar min karl ❤

6 september

Kategori: Allmänt

 
Nu har jag tre nätter ensam utan sambo framför mig, för han åker och roar sig i Göterborg med jobbet. Jag ska ändå bara jobba nu i helgen så det gör ingenting, har 33 timmar att göra! Som grädde på moset så har jag dragit på mig en förkylning också, CRAP! Men jag har inte råd att inte jobba, köpte mig ju en kanonsuperfin dator igår :) Hade tänkt att köpa en lite billigare men det blev lite dyrare än tänkt. Nu hoppas jag att denna dator håller ett bra tag och att den ska hjälpa mig att klara alla skriftliga uppgifter framöver ;)
 
Liza var här på förmiddagen med en försenad födelsedagspresent, jättefina kökshanddukar med ugglor på samt ett uggleunderlägg :) Mina vänner vet verkligen vad jag vill ha :P
 
Nä, dags att göra 6 timmar om en stund, bäst att snabba på.
 
 

Födelsedag

Kategori: Allmänt


Idag fyller jag minsann år, hela 24 år :) Martin slog in ett jättepaket för länge sen som bara har stått och väntat på mig. Nu på morgonen fick jag öppna det och i jättepaket låg det en jättekandelaber :) Min karl vet vad jag vill ha fast jag inte önskat det ❤

Ikväll kommer svärföräldrarna och imorgon kommer min familj :) ❤ Men först har jag heldag i skolan idag och imorgon.

2 år

Kategori: Allmänt

Idag är det två år sen jag flyttade hemifrån till Norrköping. Jag har alltså varit Norrköpingsbo i 2 år. Sjukt vad tiden har gått fort :) Jag trivs som fisken i vattnet i denna stad och lär säkert bli kvar här efter studierna.