ERICA

Mitt nya liv som sambo och mer därtill :)

30 december

Kategori: Allmänt

Jag har egentligen massor att blogga om. Nyheter, händelser och nya pryttlar. Men det känns som att det är för mycket och vart börjar man ? 

Kanske år 2014? Jag får nog ha det som ett litet nyårslöfte, att blogga mer menar jag. För snart är det dags för USA och då kommer det förhoppningsvis att uppdateras :)

Tröttmössa

Kategori: Allmänt

Idag kom nog ytterligare ett tecken på att jag flänger omkring alldeles för mycket , jag försov mig nämligen för första gången till ett jobb. Skulle börja 07.00 ... 07.21 knackar Martin på mig och frågar när jag ska börja. Det går fort på morgonen när man är sen minsann! Imorgon börjar jag inte förrän 08.30 och två alarm är satta för säkerhets skull ;) 

Bara 7 dagars jobb kvar till lite julledigt i några dagar :) Måndag - Fredag varvar jag med jobb på förskola på min gamla praktik :D

Gonatt

December

Kategori: Allmänt

Jahopp, så flög dagarna förbi sådär snabbt igen och bloggen kom helt av sig. 

Under tiden har jag hunnit åka båt med min bästaste Lina och våra sambosar :) ❤️ Vi gick all-in på fredagen och va helt utslitna på lördagen, men vi tog ändå en tripp in till Finland och fick se lite annat. 


På söndagen den 1/12 när vi kom hem från båten bestämde jag mig att det fick vara nog och jag började på lchf IGEN, men denna gång har jag fasiken bestämt mig. Det har gett resultat , - 4,5 kg :) Ska det göras så ska det fasiken göras ordentligt ! Mindre än 2 månader kvar till USA så nu ska det köras hårt.


(Egengjord lchf-tacokrydda) 

Och så är det ju december månad och julen har tagit över , jag är i stort sett klar med mina julklappar och vi hade tomteverkstad här igår :)
Det var en liten update sen senast, nu ska jag dyka ner i min rapport om utvecklingssamtal som ska skrivas under veckans gång .