ERICA

Mitt nya liv som sambo och mer därtill :)

31 oktober

Kategori: Allmänt

Ikväll ringde det på dörren , det var 3 små utspökade barn som kom besök . Det enda vi hade till hands var Martins nyinköpta pepparkakor ;) Bättre än inget kände jag. Vi får bättra oss till nästa år ;) 

Vi åkte på en mini-shopping idag och tusan vad jag längtar efter jul. Startade med julsånger här hemma idag med :) Köpte en adventsljusstake idag också, pyntad och klar då det var den sista. Älskar butiken MIQ ! Belysning

Kategori: Inredning

Häromdagen satte Martin upp lampa nr 2 från Ullared :) Riktigt nöjd, dock inte helnöjd över ljuset. Det blev lite för ljust så det får bli ny mysbelysning. 

Den sitter inte helt uppe än utan sladdar ska justeras också.Officiellt - Vintertid

Kategori: Allmänt


I fredags åkte jag hem till Kisa för att fira Novalies tvåårsdag. Jag tror hon (och mamma) blev glad för presenterna :) På kvällen åkte jag till Pernilla för en "turning-taco-leaf-kväll". Gott var det och vi hade lite nostalgi med gammal musik :)

Lördag var upplagd för bakdag i österbymo med mostrar, kusiner och kusinbarn . Det bakades ganska mycket och mostrarna gjorde ost och ostkaka. Jag bakade vaniljbullar, Rocky roads och chocolate chip cookies :) Skulle bakat dumlekakor också men det hanns inte med på dom 6 timmarna vi var där.

Bjöd äppelrum (Lina, Daniel & Novis) på fika på kvällskanten innan jag åkte tillbaka till Norrköping :)

Skulle egentligen jobbat natt inatt men det uteblev barn och därför valde jag bort natten och började nu vid 6 - 9 istället då ett barn kommer snart. Det hade blivit många timmars jobb annars i och med vintertiden. Skönt med extratimmen hemma i egna sängen ❤️

Rocky-road-smygtitt :


23 oktober

Kategori: Allmänt

Idag är det 6 år sen jag tog körkort minsann, hurra för mig :)

Det är även min skruttfia Novalies 2 årsdag :) Hurra till henne ❤️ Blir att åka till byn och fira på fredag.

Igår hade vi tvättdag och då bytte vi till nya sängkläder från Ullared, superdupernöjd :) 

Det var dom viktigaste händelserna för dagen ;) Nu ska det sovas för jag jobbar natt inatt. Gonatt Pussel

Kategori: Allmänt

Jag köpte ett pussel i Ullared för en billig peng. Tyckte motivet var fint och tänkte göra en tavla på det färdiga resultatet. Synd att jag inte tänkte på att det är så mycket i gråskala, kommer ta megalång tid. Har kommit en bit iaf och jag är supernöjd över pusselmattan som jag införskaffade mig på Clas Ohlson i förra veckan.

Får se hur lång tid detta projekt tar :) Längtar till dagen då det ligger färdiglagt!Pärlor

Kategori: Allmänt

Ikväll sorterade jag en hink med blandade rörpärlor . Därefter passade jag på att pärla två motiv , dock är jag lite tidigt ute ;) Insåg att jag måste köpa någon beige färg på pärlor för att kunna pärla dom motiven jag hade tänkt från början :P18 oktober

Kategori: Inredning

Idag har jag äntligen en helledig dag utan planer och tänker därför passa på att storstäda hela lägenheten då det aldrig finns tid till det känns det som. Ska även passa på att läsa litteratur och kanske börja skriva på min rapport som ska in om en vecka . Okej, jag kanske hade lite planer för dagen inser jag nu :)

Igår åkte jag och Martin och gratishandlade. Vi båda hade varsitt presentkort på jysk på 100kr från appen wrapp. Hon i kassan var inte superlycklig över att vi kom in med dom där och surade mest under vårat besök i kassan, tur att det kom en vänlig karl istället och hjälpte oss. Alltid trevligt att handla gratis :) Detta lilla inköp blev det: 


(två huvudkuddar, två prydnadskuddar och två små krukväxter till badrummet)

Ullared

Kategori: Inredning

Igår kom vi äntligen iväg till Ullared . Vissa shoppade mer än andra ;) Trevligt sällskap men idag är jag minsann trött i kroppen och känner mig en aning fattig. Tur att det är löning ganska snart :D

Det blev sent igår men jag lyckades ändå packa upp alla påsar och just nu är det kaos på våra 76 m2 :) Men oj vad tjusigt det kommer bli ! 1 år

Kategori: Allmänt

Idag var det 1 år sen som vi bestämde oss för att bli vi :) 25 februari 2013 blev vi sambosar och nu har vi hela livet framför oss med massor av planer.

Jag älskar dig Martin ❤️1 vecka - check

Kategori: Allmänt

Nu har snart en vecka av 5 gått på denna vfu-period. Jag har huvudvärk från helvetet , beror väl på att jag inte är helt frisk än och har högljudda barn omkring mig. Skulle varit skönt att sova ut i helgen men icke, då har jag ett jobb att sköta. Ser fram emot nästa söndag då jag äntligen får lite ledigt :) 

Hoppas att jag också får veta min essä idag , även om jag vet resultatet egentligen . Det känns inte bra! Men ändå :O