ERICA

Mitt nya liv som sambo och mer därtill :)

CSN

Kategori: Allmänt


Skönt att jag för en gång skull lyckades sova bra många timmar :) Samtidigt så vill jag inte sova för länge då jag ska lyckas somna ikväll med.

När jag vaknade hade jag fått ett sms från CSN om beslut för hösten 2013-våren 2014. Jag påbörjar nu mitt tredje år på förskollärarprogrammet och det innebär att jag "bara" har 3 terminer kvar. Under mina två första år har jag tagit fulla studielån, men detta år har jag faktiskt valt att sänka till 75% lån. Jag har gjort detta för att jag ska kunna jobba mer (fribeloppet blir högre). Det innebär att jag åtminstone sänker mina skulder med 20 000kr till nästa sommar. Det är alltid bättre än ingenting , jag har ju fortfarande höga skulder i slutändan, men skulderna är till en god sak :)

Jag tror jag börjar bli bra vuxen nu och jag tänker mycket framåt :) Jag säger inte att det kommer bli lätt att arbeta och studera samtidigt, för det kommer det inte. Men jag har satt upp vissa mål i framtiden och då krävs det en viss "uppoffring" i en kortare period och jag tror att jag fixar detta!

Negativ

Kategori: Allmänt


Jaha , åkte hem från nattjobb och möts av polisen vid våran avfart. Det var bara att blåsa och det var så bra som det kunde bli ;) (Sambo ringde faktiskt och förvarnade om att dom stod och väntade på mig).

Imorgon är det min tur att söka upp polisen. Ska göra nytt pass :) Men innan dess är det dags för lite sömn. GONATT

30 Juli

Kategori: Allmänt


Mina vita "blombrallor" från igår var ett kanonkap. Idag träffade jag min vän Stella på stan för en fika och en runda bland affärerna. Jag lämnade tillbaka det ena paret av byxorna jag köpte igår då jag kände att dom var för korta. Hittade ett annat par + ett par på rean på h&m :)

Nej, dags att packa väskan. Ännu ett nattpass att genomföra .

Byxor

Kategori: Allmänt


Idag hittade jag ett par roliga byxor på rean och gav dom en chans i provrummet. Dom och ett par till fick följa med hem :) Helt otroligt av tjejen som nästan bara ses i leggins .

World War Z

Kategori: Allmänt

 
I torsdags skulle jag och Martin gått på bio. Men jag hade jobbat natten och kunde inte somna på morgonen när jag kom hem. Jag tyckte att en dag på stan när lönen ändå inkommit lät som en bättre idé, (dum idé). Därför blev det bio igår istället. World War Z , rätt bra film, men lite otäck för jag hoppade ur stolen några gånger :P Jag är mer för tecknat och komedier, därför blir nästa bio Monsters University ;)
 
 
 
 
 

28 Juli

Kategori: Allmänt

 
Eftersom jag fått ordning på min ekonomi så har jag faktiskt unnat mig denna månad då jag jobbat en hel del. Jag har också varit duktig och rensat min garderob på nästan alla kläder. Det blev inte många plagg kvar och har man rensat så får man väl fylla på igen va? :) Jag har både handlat online och på stan denna månad och tänkte dela med mig av några saker jag unnat mig på senaste tiden:
 

 
 
 
 
 
 

27/7 Kväll

Kategori: Allmänt

Kul att se att det åtminstone är över ett 20-tal som klickat sig in idag. Sitter just nu på ett nattpass, lagom roligt att jobba vaken natt, men någon ska ju göra det också ;)

Roar mig med TV4s filmer som visas inatt och hoppas på att dom resterande 9 timmarna går snabbt.

Gonatt på er vanliga människor som får sova inatt :)

27 Juli 2013

Kategori: Allmänt

 
I Mars valde jag att sluta blogga för att jag tappade intresset. Men nu sitter jag hemma i Kisa på visit alldeles ensam och fick sug igen. Dessutom tjatar mamma jämt om att "när ska du uppdatera din blogg egentligen?!" .. NU? ;)
 
Mycket har hänt sedan sist och jag känner inte för att sammanfatta allt i ett enda inlägg.
Därför kommer det väl uppdateringar i efterhand. Stora händelser är att jag blivit moster för andra gången till en liten Oliver samt att jag har fått jobb inom Norrköpings kommun och har därför förbättrat min ekonomi enormt. Jag trivs som sambo och vi har det jättebra tillsammans ♥
 
Har jobbat ungefär 100% hela sommaren och har min tjänst fram till 18 augusti. Den 19 augusti kör allvaret igång igen med skola, 5 terminen utav 7 :) Jag avslutade förra terminen stort med ett VG på kursen. Skrev alltså en stor uppsats och lyckades få högsta betyg på det, det var en boost för självförtroendet iaf. Dock har jag legat på latsidan i en kurs från termin 3, måste ta tag i det innan skolan. Nu jobbar jag nästan bara vakna nätter också och  jag har egentligen all tid i världen att komplettera min uppsats då (som egentligen inte är svårt, bara jobbigt att ta tag i).
 
På återseende, väldigt snart hoppas jag.