ERICA

Mitt nya liv som sambo och mer därtill :)

Cookies

Kategori: Allmänt

Det är ju en speciell dag på måndag. Har kalas både på måndag och tisdag :) Tänkte därför bjuda på lite fika och blev sugen på hemmagjorda kakor. Därför blev det kakbak denna kväll då jag jobbar 27 timmar i helgen och har heldag i skolan på måndag. Ganska nöjd med kakorna förutom att jag brände första plåten med chocolate chip cookies. Vilken tur att jag bor sambo med ett kakmonster som äter ändå :)
Gjorde nötkakor för första gången i mitt liv idag med, älskade mammas nötkakor när jag va liten! Därför fick det bli en dubbel sats och det va ju busenkelt att göra :)

Jag borde vara huslig oftare, fast inte för ofta :)

Promenad genom stan

Kategori: Allmänt

Jag har bott i Norrköping i snart 2 år (1 sep) och för första gången så gick jag promenaden runt strömmen idag :) En jäkligt fin promenad !

Shopping

Kategori: Inredning


Inte nog med att jag blev cult-ägare idag så utnyttjande jag även ett erbjudande på Mio idag. Fick bli en brödbox och ett tidningsställ :) Sedan köpte jag ju ytterligare pryttlar på stan med Stella idag, hon är inte bra för min plånbok ;)

Dagens shopping ;

Cult

Kategori: Inredning


Äntligen har jag blivit med cult, har länge velat ha och nu köpte jag en grund åtminstone. Om någon inte vet vad dom ska köpa i present till mig så funkar alltid cult-tillbehör :)

Officiellt inflyttade

Kategori: Inredning


Äntligen har vi fått upp tavlor som har stått på golvet sen vi flyttade in då jag velade om hur jag ville ha det. Ikväll sa det pang och så var dom uppe :) Kaffe-filt hållaren har jag lyckats sätta upp själv, ganska nöjd måste jag säga!

Nu finns det ingen återvändo på våra betongväggar, nu är vi officiellt inflyttade :)

Familjen blir större och större

Kategori: Inredning


Nu har ugglorna fått släktingar på besök också :) Älskar ugglor ! (Ja Stella, det blir en del shopping och jag tar gärna en runda med dig :D)

25 augusti

Kategori: Inredning


Idag är jag söndagsledig, det var inte igår kan jag tala om :) Det blir att fira med en liten shoppingrunda på stan med kompis Liza.

Tänkte passa på att visa mitt rea-kap jag gjorde häromdagen på dimoda (älskar den butiken). Två ljusstakar för ynka 43 kr tillsammans :) Älskar fynd !

23 augusti

Kategori: Inredning


Löning idag , awesome :) Vi hade även en redovisning i skolan idag. Skönt att vara igång igen. Nu är jag ju helt ikapp med skolan också. Klämde fram ett VG på en komplettering, så äntligen behöver jag inte oroa mig för skolan utan nu ska jag flyta med i skolan och försöka klara allt ! :)

Lite kul att se hur nyfikna människor är egentligen , snacka om att statistiken sköt i höjden igår ;) Nej, jag ska inte skaffa barn innan jag slutar skolan ;)

Tillökning i familjen

Kategori: Inredning


Idag har vi fått tillökning i våran ugglefamilj :) Tack Lagerhaus !

22 augusti

Kategori: Allmänt


En "ledig" dag idag. Borde damma och dammsuga, men Pretty little liars är mycket bättre ;) Den där jädra tvättstugan är bokad ikväll med, pust!

Nä men lägenheten sköter sig inte av sig själv :/ Too bad.

20 augusti

Kategori: Allmänt


Idag kom jag till skolan och trodde att jag skulle ha en dramaverkstad, turned out to be rörelse :P Var stensäker, men det gick bra ändå. Hade gruppträff också och nu ser schemat skönt ut i några veckor, vi har flyttat om massor med seminarium som gör att det blir extra lediga dagar :)

Har dessutom skickat in uppsatsen äntligen. Nu väntar jag bara på svar. Fick hem litteratur idag med :D Vilket flyt alltså.

19 augusti

Kategori: Allmänt


Skolstart idag :)
Känner inte att jag har blivit smartare idag men jag har fått mycket gjort ändå. Skickade även in min komplettering idag och fick tillbaka att mejladressen hade upphört, inte kul. What to do ?! Hoppas det löser sig för jag vill gärna ha min bedömning snart :)

Ikväll gör jag ett kvällspass på jobbet sen är det ledigt fram till lördag . Skönt med lite ledigt :) Nu blir det vila framför 'Pretty little liar' .

18 augusti

Kategori: Allmänt


Sitter på jobbet och barnen sover. Jag ska passa på att läsa lite litteratur :) Måste multitaska ibland!

Ikväll kommer äntligen sambo hem ❤ Tänka sig att det är 1 år sen vi började umgås på heltid :) Tänka sig att för 1 år sen var det bara fest och äventyr som gällde. Jag hade roligt, men jag saknar det inte. Trivs bra som det är nu med jobb och framtidsplaner :)

Det var inte många själar ute imorse när jag cyklade till jobbet, de flesta ligger väl hemma bakfulla idag ;) Inte avis , bara jäkligt trött. Bara ca 8,5 timmar kvar !

17 augusti

Kategori: Allmänt


Trotsade regnet idag och cyklade till jobbet. Jobbar ett 12-timmars pass idag och jag är trött som bara den. Sover inte lika bra utan sambo , även om han är ganska jobbig att sova med ibland så saknar jag hans sällskap. Tur att han kommer hem imorgon kväll ❤

Slutar kl 22 idag, då blir det hem och sova på direkten för jag börjar jobba imorgon kl 8.30 - 22. Pjuu.

16 augusti

Kategori: Allmänt


Jaha, då har jag blivit änka över helgen då karln sticker till Umeå för att hämta en motorcykel. Men vad gör det när jag ändå har över 30 timmars jobb att se fram emot ;) Det tråkiga är dock att jag är utan bil och tänkte cykla till jobbet, men vädret verkar inte vara på min sida :/



15 augusti

Kategori: Allmänt


Nu har jag hamnat sådär på efterkälken igen med bloggen. Det blir så när det blir annat att tänka på. Idag har vi nämligen en husvisning att gå på. Vi ser detta som en erfarenhet för framtiden. Vi har (läs Martin) varit i kontakt med banken om hus och vi skulle kunna klara det, men jag känner mig inte riktigt redo än :) Sen får folk tycka vad dom vill.

Jag investerade iaf i en fågelbur till vårt framtida hus på rea igår ;)

10 augusti

Kategori: Allmänt


Idag har jag jobbat 13 timmars , pju. Nu är kroppen trött, tur jag är ledig i två dagar då jag kommer jobba stjärten av mig innan skolan börjar på måndagen :) Pengar är mer värt än någonsin nu typ. Speciellt när jag sänkt lånen.

Imorgon blir det dagstripp till kisa :) Man får passa på när det är lediga dagar.

9 augusti

Kategori: Allmänt


Idag blev det minsann kräftpremiär och massa räkor (som att jag inte fick nog förra helgen). Nu är jag riktigt mätt och belåten :)

Hotell - CHECK

Kategori: Allmänt


Då var även hotellet bokat i London :) Jag längtar! Skönt att få komma bort lite, jag känner att jag är värd det efter denna sommar och hösten som kommer!

12-15 september LONDON
3 - 26 februari USA

Ge mig höst/vinter nu ❤

7 augusti

Kategori: Allmänt

 
Just i detta nu håller svärmor på att boka en tripp till London i september :) Tanken var att vi skulle åka till Prag, men tyvärr fanns inga bra flyg så vi sticker till London istället. Vi satsar på Prag till våren! Jag har minsann aldrig varit i England och jag har länge velat åka till London. Både svärföräldrar och Martin har varit där innan men dom ville gärna tillbaka dit, sicken tur för mig :)
 
London here we come ! ♥
 
 

6 augusti

Kategori: Allmänt


Idag tog jag ännu ett steg in i vuxenvärlden och skaffa tillsammans med sambo ett gemensamt konto på Ica-banken :) Nu inväntar vi bara avtal från dom som vi måste skriva under, sen är det klart och vi kan börja tänka framåt ännu mer ❤

Vi har stora spar-planer framöver och jag är stolt över att jag börjat spara till diverse framtidsplaner trots att jag bara är student :)

5 augusti

Kategori: Allmänt


Igår bakade jag lchf-kladdkaka i små formar som jag införskaffade mig på Chilli :) Det blev riktigt bra. Jag letar recept i tidningar, böcker och på internet.

Idag har jag umgåtts med Stella :) Tog en fika och sedan cyklade vi till stan för att handla lite skolmaterial då det snart är dags för start igen. Två veckor kvar !
Fick dessutom lite mer jobbtider till nästa vecka. Tur att jag köpt en almanacka så jag kan hålla koll på min vardag framöver :)

Min fina almanacka och kladdkakorna från igår ;

4 augusti

Kategori: Allmänt


Igår fick min far sin present från oss syskon, räkbåt på Göta kanal. Riktigt trevligt och roligt att hela familjen med respektive åkte :) Det blir inte så ofta som vi göra något tillsammans som en hel stor familj, 2014 blir det dock 3 veckor tillsammans i älskade USA ❤

Idag tar vi det lugnt då det är Martins sista semesterdag. Vi tog en snabbrunda på stan och sedan maxi. Tänkte ge mig på lite LCHF-bak idag :) Resultat kommer senare.

Nytt för idag ;

Tomater

Kategori: Allmänt


Fick tomatplanta av Stella tidigare iår. Nu äntligen börjar det ta fart på den :)
Kul!

Ray Ban

Kategori: Allmänt


Idag fick jag hem mina efterlängtade ray bans :) Sitter som en smäck ! Fyller ju 24 år om 1 månad och jag är faktisk lite småsugen på ett par till (hint, hint ;))

Projekt - knoppar

Kategori: Allmänt


Som tidigare nämnt besökte vi Ikea idag. Investerade i nya köksknoppar då dom ordinarie i köket inte är så mysiga direkt. Eftersom jag inte äger något hus så kan jag inte blåsa ut det helt och hållet och göra nytt så då får det räcka med nya knoppar för att få en fräschare känsla så länge ;)

Vad tycks ?!

1 Augusti

Kategori: Allmänt


Månaderna går så jädra snabbt. Redan Augusti och endast 2,5 veckor kvar av jobb sen börjar skolan.

Idag fixade jag nytt pass och det var inte en vacker syn, skäms :P Men vad gör det om 5 år när jag får göra nytt ?! ;) Efter passet bestämde vi oss för en tripp till Linköping :) Ska påbörja ett köksprojekt när jag kommer hem sen. Blir lite minigolf i Berg innan hemfärd. Jobbar två nattpass på rad nu också, därför får jag inte ha roligt för länge idag, utan jag måste få lite sömn innan dess.

Ikea levererar med frukosten :)